ooVoo

ooVoo 6.0.5.75

Vernieuwende videochat client

VOOR

  • Videoconferencing voor meerdere deelnemers
  • Functie voor desktop-delen

TEGEN

  • Geen intuïtieve bediening

Goed
7

De gratis videochatsoftware ooVoo is een complete oplossing voor het online overbrengen van je boodschap. Deze applicatie bundelt video-, text- en spraakchat, waarmee het de basis legt voor een zeer uitgebreid communicatieprogramma.

Met videogesprekken voor meer dan twee deelnemers is ooVoo de concurrentie zoals Skype vooruit. Voor het beeldbellen is installatie van 't programma namelijk niet vereist, want je kunt ook rechtstreeks vanuit je browser videochatten. Bovendien voeg je hieraan beeldeffecten toe. Andere welkome extraatjes zijn de functies voor het versturen van videoboodschappen en het delen van je desktop tijdens een gesprek.

Oovoo vertoont veel trekken van Skype en laat je dus ook (tegen betaling) naar mobiele en vaste nummers bellen. Verder verstuur je net als bij Google Voice and Video-bestanden snel naar je gesprekspartner.

OoVoo is innovatief, maar verre van volmaakt. De software bevat hinderlijke reclame en gebruikt veel verschillende schermen met bedieningspanelen die alles behalve intuïtief zijn. Daarnaast moet je nogal wat configureren voordat de microfoon en camera juist geïnstalleerd zijn.

Een completere communicatie-applicatie dan ooVoo zul je niet gauw tegen het lijf lopen. Helaas is het juist de uitgebreidheid van de software die de gebruiker parten speelt. OoVoo moet het niet hebben van haar gebruiksvriendelijkheid. Het rijke programma heeft veel potentie, maar de huidige uitwerking ervan is ondermaats. Wij Skypen nog even verder.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor Mac

Meer
ooVoo

Download

ooVoo 6.0.5.75

Beoordelingen about ooVoo